Avbrott!

Just nu har det varit och är mycke runtomkring som tar min tid. Har inte haft tid för bloggen tyvärr, men det ska bli bättre framöver.

Jag har ännu inte fått kallelse till dietisten, men det är bara att vänta vidare.

Hoppas ni alla har det bra :-)

Fullt upp....

Hur man nu kan ha det som arbetslös :-) Men det är så det känns just nu, fast på ett bra sätt.

Imorrn känns det förhoppningsvis ännu bättre, tiden får utvisa.

Får se hur mycke snö det är ute imorrn när man vaknar då....dom har ju lovat en del. Men jag önskar det kunde vänta nån vecka till.

Dennis är iaf hemma igen och ordningen är tillbaks med dagliga rutiner osv, känns kanon.


Första kirurgbesöket!

Usch vilken fruktansvärd huvudvärk jag har ikväll, får se om det går över till migrän eller vartåt det lutar.

 Jag har som sagt varit på mitt första kirurgbesök idag :-) Det var en mycket trevlig läkare. Om allt går bra och enligt tidsplanen så blir det operation om ca 6 månader. Tycker jag ändå är ganska så snabbt. Första steget nu är att bli kallad till dietist som ska gå igenom livet efter op, med mat och så. 4 veckor innan op ska jag också leva på pulverdiet, då jag ska gå ner 10% av min vikt under dom veckorna. Det känns så skönt att allt nu är i rullning :-) Önskar bara att tiden nu går fort fort fort.

Ska alldeles snart mysa ner i sängen och njuta av IDOL......fredagsmys.

Önskar alla en toppenbra helg :-)

Pirrigt!

Ja, imorrn ska jag då till kirurgen. Samtidigt som jag är nervös så känns det väldigt bra. Har även lite annat på gång som pirrar lite, bara att hoppas det går vägen.

Idag regnar det inte iaf, vilket det gjorde precis hela dan igår. Dagarna går så fort trots att Dennis inte är hemma, så tyst här. Saknar honom.....men inte många dagar förrän han kommer hem nu :-)

NU ska jag försöka få liv i Magnus så vi kan äta frukost och sen gå ut :-)

RSS 2.0