Nu händer det!

Är i Norrköping hos moster. Vi har haft en myskväll i soffan med god mat och dryck, tittat på Idol. Tidigare ikväll så har vi badat och bastat.....bara sååååå skönt :-) Vi försöker ladda batterierna så mycke vi bara kan nu när Dennis inte är hos oss. Men jag saknar honom redan!

Igår fick jag nåt som jag väntat på ett tag nu, nämligen kallelsen till kirurgen. Men trodde dom hade förväxlat mig med en annan patient först, för det stod att jag skulle lämna prover för magsårskontroll. Så jag ringde dom idag för att kolla en extra gång. Men det stämde! Dom brukar av ren rutin kolla sånt, eftersom man kan bli väldigt sjuk ifall man gör en Gastric Bypass med dom symtomen. Så på Måndag morgon har jag tid på vårdcentralen för att lämna diverse prover, vissa mindre roliga. Och sen blir det besök hos kirurgen på Fredag. Jag hade en tanke, men vet inte om den stämmer dock. Rent teoretiskt BORDE det inte vara alltför lång väntetid till självaste operationen, med tanke på att jag ska ta dessa prover nästa vecka. För jag menar......om tiden springer iväg alltför långt, så blir ju mina provsvar inaktiva. Tänker jag galet? Eller är det en logisk tanke? Hur som helst så känns det hur bra som helst att det är igång :-)

Nu ska här sovas iaf...natti natti.

Motala....

Är hos svärmor, strålande fint väder idag. Vi ska snart ner på stan en sväng och sen vidare till återvinningen. Finns en sak jag skulle kunna klara mig utan dock, min värk i axeln :-( Känns det inte bättre på Måndag får jag nog ringa läkaren. För efter rekommendationer så smörjer jag nu in axeln 3 gånger om dan med zon salva. Det ska man göra i max 1 vecka. Ännu känner jag ingen förbättring. Det enda som lindrar lite är mina värkpiller.

Ha det bäst alla :-)

SNÖ!

Ja, det är precis vad det ligger på marken idag. Magnus håller ju på och övningskör, så nu blir det en "ny" kategori för honom. Lite nervös är man allt, men det ska nog gå bra :-)

Vi ska snart gå iväg o lämna Dennis på skolan. Sen ska vi hämta traktorn och dra ner till sjön för att ta upp roddbåten för i år. Den ska "skönhetsopereras" lite inför vårens iläggning :-)

Ha en bra dag alla.

Hyfsat...

Denna dagen har gått ganska så bra, humörmässigt. Har dock problem med mitt vänstra öga. Ett par gånger i månaden så blir det väldigt rött och jag får ont över ögonlocket och det ömmar när jag flyttar blicken snabbt. Detta har hållt på i ca ½ år. Nåt jag behöver oroa mig över? För ca 1 vecka sen fanns det en artikel i Aftonbladet med rubriken "rött öga var cancer". Kanske ska ringa och boka en tid för koll.

Känner mig väldigt trött däremot. Blir sängen snart, ska se Biggest Loser Sverige. Saknar Spogge dock, han var en charmig prick trots allt.

I morgon ska jag försöka tvätta en del, kommer att gå åt en hel del kläder när vi ska iväg.

PMS!

Så var det dags för en sån dag igen :-( Idag är mina känslor inte att leka med. Känner mig trött, ledsen, nedstämd, värdelös...ja listan kan göras lång. Kan heller inte direkt sätta ordet på varför, bara är så. Det händer mycke omkring oss nu som oroar :-( Så iofs är det kanske inte så konstigt att man mår som man gör.

Ikväll börjar Dansbandskampen åter igen. Kommer att sakna Settman som programledare, men måste ju ge Meltzer chansen också. Återstår som sagt efteråt hur man tyckte att hon skötte det :-)

Önskar alla en fortsatt bra helg.

Höst!

Vilka underbara höstdagar vi haft denna veckan. Strålande sol och ljuvliga färger överallt. Man blir piggare när solen tittar fram, annars tycker jag man mest går i dvala.

Trots arbetslöshet så går dagarna i rasande fart....än så länge vill säga. Klättrar inte på väggarna iaf, som tur är.

Skulle på nån basinfo på AF vartefter men har inget hört. Men det kommer väl.

Nu ska jag lägga mig och se Nalle Puh med Dennis :-)

Migrän!

Har jag haft hela dagen idag :-( Trots detta har jag orkat tvätta lite men städning fick utebli. Kommer ju fler dagar, utan migrän hoppas jag.
Inte speciellt mycke har hänt sen sist. Jag väntar dagligen på att få brev från kirurgen men det är bara att vänta på.
Har varit underbart höstväder med sol idag, synd man ej var piggare. Magnus har varit och fiskat idag med några kompisar. Vi håller på och planerar inför Dennis novemberlov och lite "semester" Kan vara skönt att komma från småland ett tag.
Nu ska jag ta mig en dusch här, sen blir det tevemys :-)

Arbetslös!

Japp, det är jag nu. Känns konstigt men skönt att vara hemma med familjen. Förut ville jag stanna kvar på jobbet, men nu kan jag inte tänka mig att komma tillbaks efter att ha fått höra både ett o annat. Känner mig väldigt utnyttjad :-( Men nu är det som det är.
Blir att leta annat och ta vara på "ledigheten" så länge den varar.

Imorrn ska Dennis på utflykt utan oss. Kommer nog bli väldigt spännande både för han och oss. Han ska åka iväg med andra hörselskadade barn till Hultsfred :-)

Sista dagen?

Sitter på jobbet, antagligen för sista gången som "jobbare" Har varit fullt upp några dagar, inte ens orkat uppdatera bloggen :-(
Helgen går i lugnets tecken. Ta hand om familjen och hemmet. På Måndag blir det att besöka arbetsförmedlingen och anmäla sig arbetslös mm.
Önskar alla en bra helg :-)


RSS 2.0