Chillardag!

I morse efter att vi hade lämnat Dennis på skolan så åkte vi till vårdcentralen. Magnus hade träff med våran underbara husläkare som skulle fylla i ett läkarutlåtande ang fortsatt körkortstillstånd. Magnus fick en fruktansvärd huvudvärk efter det, så när vi kom hem gick han och la sig pladask. Och han har legat hela dagen. Jag hämtade Dennis på skolan och han var lika pigg och glad som vanligt. Hemma tog vi det lugnt och bara mös Dennis och jag. Skönt och välkommet med såna dagar.

Idag har det varit extra jobbigt med att få i sig vatten :-( Jag får nog vara glad för alla vitaminer jag pillar i mig, de kan verkligen behövas. Ska snart ta mig ett glas morotsjuice.

Inga direkta planer finns för imorrn heller, bara ta dagen som den kommer. Jag ska ringa om lite jobb och sånt.

Nu blir det lite tevetitt här, sen sooooova.

Blir galen.....

Idag har jag tagit bort "plåstrena" på titthålen. Tänkte det kunde vara bra att lufta dom lite, kanske läker fortare. Det kliar som sjutton, så det är ju ett gott tecken iaf.

Har också gått en promenad på ca 3 km, i LUGN takt. Var så underbart väder, svårt att motstå. Under eftermiddagen var vi hemma hos mamma o pappa. Magnus och Dennis var ute och grejade med diverse saker, medans jag höll mamma sällskap inne.

Annars har allt gått i lugnens tecken. Jag fortsätter att kämpa med mat och dryck. Konstigt det där med att inte riktigt känna sig hungrig. Ändå MÅSTE jag äta.

Nu ska jag surfa lite innan det blir läggdags.

Bjuder på ett titthål ;-)


Lite si och så.....

Nu har det gått ett par dagar utan uppdatering. Jag har inte varit helt kurant. Haft missödet MIGRÄN :-( Bara att konstatera att den skiten inte försvann med operationen iaf.
Jag har legat plattfall och tryckt i mig mediciner. Något som för övrigt är mycket obehagligt efter operation. Förut kunde jag ta en "näve" tabletter samtidigt. Men nu får jag svälja dom en och en. Det känns som att dom fastnar på halva vägen, väldigt jobbigt. Den andra biten jag kämpar med är att få i mig vatten emellan måltiderna. Jag äter lite för dåligt också. MÅSTE få in vanan och göra rätt, annars kan det bli tok detta. Jag längtar till purétiden då jag kan variera lite mera och lättare få i mig protein. Tänkte börja lite försiktigt på Måndag.
Annars har det inte hänt så mycke här de sista dagarna.

Klockan är sent och jag ska i säng. Imorrn ska jag ta itu med lite pappersarbete.

Förhoppningsvis har jag ork att skriva mer imorrn också.

Natti från mig :-)

Svullna!

Ja, det är jag det. Är just precis så jag känner mig nu. Ont och väldigt svullen i magen :-(

Trött som en tok, trots att jag inte gjort många knop idag.

Har tagit mina kvällstabletter och hoppas nu få en bra natt sömn.

Slänger in en bild på magen....gonatt.


Uppdatering....

Jag har nyss fått i mig lite kall soppa som jag gjorde av spenat, yoghurt och vitlök. Den blev faktiskt riktigt god. Kände dock inte så mycke spenatsmak, vitlöken tog liksom överhanden. Inte mig emot :-) Idag är det fredgasmys, Magnus ska gotta sig med ostbågar ikväll och Dennis har fått en Lördagspåse. Själv ska jag göra mig en smoothie på banan och yoghurt. Tror det blir en hel del yoghurt nu dom första veckorna. Jag ska ju äta bara flytande nu i 2 veckor, innebär att jag kan nästan göra vad jag vill bara jag mixar det. Men det är svårt att hitta på sånt som är GOTT att mixa och äta som soppa. Sen efter dessa 2 veckor är det puré som gäller i 2 veckor, blir lite lättare att göra tror jag. Därefter, alltså om 4 veckor kan jag succesivt börja äta vanlig mat. Men jag får inte glömma att tugga, tugga, TUGGA. Det är verkligen ovant att äta såhär ofta som jag måste göra nu.....och sen hinna med att dricka emellan måltiderna också.
Jag är så himla tacksam för de smärtstillande tabletterna jag fått, hade aldrig klarat ut detta annars.

Ska dra mina dagar på sjukan lite kort tänkte jag. Blev ju inskriven i Tisdags förmiddag. Det var jag och 3 till som skulle göra denna operationen. Vi var 3 tjejer och 1 kille. Vi fann varann direkt och höll ihop där på sjukan i vått och torrt. Vi tjejer delade ju rum men killen fick sova med andra gubbar. Han sökte sig till oss så fort han var i vaket tillstånd :-) På Tisdagen där iaf så var vi på diverse samtal. Först hade sjukgymnasten genomgång med oss, därefter dietisten och slutligen de 2 kirurger som skulle opa oss. Vi blev så himla bra mottagna och informerade, kan inte klaga på nånting alls. En underbar avdelning. Det var ju sån otur också att min ena bror åkte in akut för gallsten natten till Söndagen. Så han och jag låg på samma avdelning, salarna mitt emot varann. Tänk så det kan bli. På natten hade vi alla såklart svårigheter att sova. Många tankar snurrade och nervös var man. Så kl. 03 gick jag och den ena tjejen ut i allrummet för att kolla teve och prata. En manlig sköterska kom och satte sig hos oss och frågade oss om det var nåt vi undrade över och så. Jätte gulligt verkligen. Han lugnade oss med sitt lugna prat. Men vi sov ju inget mer sen.

Onsdags morgonen bestod av dusch med specialsvamp som man använder inför operation. Sen var det bara att vänta. Jag skulle ner som andra person av oss 4. Tror jag kom iväg runt 9.30 och OJ vad nervös jag blev med en gång. Jag hade en underbar narkos skötare som heter Per-Johan, måste vara en av dom tryggaste personer jag mött. Jag fick själv klättra upp på operationsbordet som för övrigt såg ut som en gynekologsäng. Dom kopplade in en massa slangar hit och dit, gav mig lugnande. Jag fick andas in syrgas med motstånd. Per-Johan sa till mig att jag skulle sova gott och efter det minns jag inte ett jota förrän nån försökte få liv i mig på uppvaket. Jag hade så ont då att jag trodde jag skulle dö. Jag fick 2 morfinsprutor i loppet av 10 minuter. Kirurgerna sa att det är väldigt ovanligt att man har så ont när man vaknar eftersom man får så mycke smärtstillande under operationen. Men så är man ju också olika som dom sa. Ja, jag har nog aldrig haft så ont som jag hade då. Morfin gjorde susen. Mamma var hos mig på uppvaket i 2 minuter max, men det är inget jag har nåt minne av tyvärr. Halv fyra på eftermiddagen var jag tillräckligt kurant iaf för att åka upp till avdelningen igen. Morfinsprutor gick åt resten av dagen och kvällen. Jag hade svårt att kissa, dom kollade urinblåsan med ultraljud. På natten, efter midnatt nångång kunde jag kissa igen. Det blev inte många timmars sömn den natten heller, den stördes av smärtor och av att inte kunna ligga på mage. Till frukost fick vi smaka lite yoghurt och det var ljuvligt trots allt att få äta nåt. Dom ville på avdelningen se att vi kunde dricka och så innan vi fick åka hem såklart.
Dock gick det inte smärtfritt för oss alla. Den ena tjejen kunde inte dricka nåt utan att få JÄTTE ont i magen, så hon fick inte åka hem. Hon skulle göra röntgen idag för att kolla om nåt är galet. Jag ska messa henne lite senare och se hur hon mår och hur det har gått. Mina tankar går till henne.

Ungefär såhär har mina dagar sett ut :-) Nu är jag hemma och det är bara att kämpa vidare, en dag i taget.

Hemma!

Japp, så är det. Jag är hemma, det känns skönt. Men jag har ont :-( Tur det finns medicin att döva smärtorna med. Jag sitter nu och försöker få i mig lite yoghurt.

Tröttheten tar över och sängen kallar snart.

Imorrn har jag alla förutsättningar för att berätta lite mer detaljerat om mina sista dagar.

Natti natti....

Nu är det nära....

Har duschat min descutan dos på morgonen. Fått tabletter, 4 penicillin och 2 panodil. Det kan gå fort nu säger dom, att jag ska ner på op alltså.

Så jag gör så att jag packar ner datorn och så får jag berätta mer när jag inte känner mig så stressad.

Behöver jag säga att jag är nervös??

Gonatt på en stund, jag ska sova riktigt gott snart iaf ;-)

Installerad......

Japp, nu sitter jag på sängkanten. Har just skrubbat mig med descutan. Blir en behandling till imorrn bitti. Jag ska se om jag kan skriva lite imorrn bitti. Vill inte störa mina underbara rumskamrater.

Jag ska försöka sova, vilket jag tror blir svårt.

Natti :-)

Ja, så var det snart dags då.....

Förhoppningsvis säger jag. Är livrädd att dom ska neka mig operation på Onsdag tack vare att det fattas nåt kilo från målet :-( Skulle inte förvåna mig om jag hade sån otur. Men snart vet jag, rättare sagt imorrm. Klockan 11.00 ska jag vara inskriven på avdelningen.

Jag kommer att ha datorn med mig, uppdaterar när jag känner att jag orkar.

Jag är trött, ögona går i kors. Nu blir det sova.

Det var på tiden!

Har ikväll varit på bio med Magnus för första gången nånsin. Vi har ju ändå varit tillsammans i nästan 6 år, men aldrig tidigare varit på bio ihop. Så visst var det på tiden, och mysigt var det :-) Vi såg bion "Hur många lingon finns det i världen?" Den var verkligen bra, underbara människor.

Min förkylning känns lättare men har en jobbig torrhosta, det liksom kliar i halsen :-( Hoppas det går över. Jag är barnvakt och sover borta inatt.

Imorrn bitti ska jag till vårdcentralen och ta prover inför operationen. Ska också se om jag kan få tillfälle att väga mig, nyfiken att se om det hänt nåt denna veckan.

Men nu blir det bingen.

En svåger bara sådär.....

Idag har varit en rolig dag, jag har fått en svåger till :-) Nu undrar ni säkert hur det gått till. Jo, Magnus har en bror som han inte haft kontakt med på ett tiotal år av olika anledningar. Igår hördes dom på telefon och idag kom han (svåger) ner hit och hälsade på oss. Med sig hade han sin son. Det var verkligen jätte roligt att dom kom och jag är så glad att dom återatgit kontakten efter så många år. Det har varit mycke känslor och tankar så huvvet snurrar och jag är trött. Så det blir tidig säng här.

Just det. Jag har blivit förkyld också :-( Nåt jag verkligen hoppas försvinner snart, helst inom några dar (med tanke på operation)

Hoppas ni alla har en bra helg.

Och Anki! Tack ännu en gång för allt ditt stöd. Jag blir lika glad varenda gång du skriver :-) Kram på dig!

Extra stolt....

Ja, idag känner jag mig extra stolt över mig själv. Har inte infunnit nån motivation idag till någon powerwalk. Har varit så trött och kände mig nästan sjuk, ont i halsen och frusen. När jag nästan somnade till i soffan med filten om mig så reste jag på mig och bestämde mig att nu blir det promenad. Jag var tvungen, för min egen skull. På med musik i örona och bara pinna iväg. Det var så skönt i efterhand :-) Hoppas det känns lättare imorrn.

Jag var ju på anställningsintervju idag. Det kändes bra och tjejen jag träffade var hur härlig som helst. Hon tyckte jag passade perfekt för jobbet. MEN....så kommer ju min operation och sjukskrivning liksom lite i vägen :-( Så det jobbet som jag sökte, är inte så stor chans att det blir. Men eventuellt så kunde det bli nåt lite längre fram, vore perfekt. Jag hoppas!

Dennis hade en kompis här ikväll, det är så härligt att se honom så lycklig :-) Dom busade och lekte så himla bra idag. Nu sover han som en slagen hjälte :-)

Jag har nyss fått fotvård av Magnus, hur skönt som helst. Mina fötter har verkligen tagit stryk sista månaden, dom är inte vana att röra på sig så mycke.

Nu ska jag lägga mig, se lite teve och skriva handlingslista tills imorrn.

Makalöst trött!

Ja, så känner jag mig just nu. Idag har det blivit mycke och snabba promenader. Jag har druckit massor med vatten. Jag har egentligen en påse Modifast kvar att äta idag men tanken på det gör mig spyfärdig. Jag vet att det är viktigt att äta alla för att få i sig den näringen man behöver.

Har inte hänt så mycke annat idag, jo fått hemmet städat också :-) Inte en dag för tidigt.

Imorrn blir det att gå upp tidigt, en massa som ska göras i ordning inför trippen till Växjö. Ska nämligen på anställningsintervju imorrn :-) Jag befarar dock att dom tycker min sjukskrivning kommer väldigt olämpligt, men vi får se vad dom säger.

Nu blir det sängen här, kommer att somna ovaggad.

Vilken befrielse!

Morgonbesöket hos dietisten gick oväntat bra. Mitt blodsockervärde var mycke bättre än sist. Jag behöver inte ens ta insulin just nu, utan ska bara ta tabletter och se hur det funkar. Får hålla det under uppsikt. Jag hade gått ner 10,2 kilo och minskat 5 cm i midjan :-) Nu är det bara 1 vecka kvar till op och jag måste ner 3 kilo denna veckan. Känner en viss press, men det SKA gå. Har lagt upp en strategi som jag tror på, blir mycke aktiviteter.

Direkt efter dietistbesöket begav vi oss till Trollis och tog oss an veden. Allt flöt på bra, jag hämtade Dennis på skolan när han slutat och sen tillbaks till veden :-) Jag har dock känningar i armarna, som jag är lite orolig för att det ska kännas värre imorrn. Men det återstår att se. Just imorrn tänkte jag ta uppehåll vad det gäller veden. Ska ägna mig åt hemmet och dess göromål. Ringa lite samtal och sånt. Sen blir det såklart powerwalks, 2 stycken har jag iaf planerat :-)

Nu blir det en film tror jag, sen nalkas sängen. Nu kan jag iaf slappna av mer än igår kväll :-D

Avslutning.

Har jag haft med jobbcoachen idag. Vi gjorde en sammanställning på vad som hänt dessa månader då jag gått hos henne. Otroligt vid uppräkning idag hur många jobb jag har sökt egentligen *stolt*.
Det skickas vidare till arbetsförmedlingen och förhoppningsvis så kommer min handläggare att läsa igenom det innan jag kallas nästa gång.

För övrigt har det varit en ganska så slapp dag, Dennis hemma från skolan då han är förkyld :-( Haft en okej flytardag, inget speciellt sug. Hoppas sista veckan fortsätter likadant.

Jag är nervös (läs SKITNERVÖS) för imorrn då jag ska väga mig hos dietisten. Troligen kommer jag inte ens kunna sova inatt :-( Tack o lov ska jag vara där tidigt, redan 07.30. Skönt att ha det gjort så man kan koppla av resten av dagen sen.

Ikväll är det en massa bra på teve (fyran) Först "Halv åtta hos mig", sen "Familjen Annorlunda" och slutligen "En unge i minuten". Allt detta ska ses med njutning :-)

Ha en bra kväll!

Söndag....

Denna dagen gick åt mestadels i Trollis och att jobba med veden. Dessutom i sådant tempo att jag till och med svettades :-) Är sån skön känsla att känna svetten när man jobbar på.
Jag har svårt att dricka kallt vatten utomhus när det är kallt, så jag trodde jag skulle få jobbigt att klara av vattenmängden idag. Men tydligen har jag svettats så pass att kroppen drog åt sig som en svamp. Är redan uppe i 3 liter och hela kvällen kvar, så det blir säkerligen nån liter till :-)
Jag vägde mig idag på vågen hos mina föräldrar och enligt den har det knappt hänt ett jota. Men det MÅSTE ju bara vara fel på vågen! Klart man måste ha gått ner om man inte ätit på 3 veckor?! Och jag känner ju det. Men klart jag blir nervös :-( Vill ju klara mina kilon och inte riskera att bli nekad op. Aldrig har jag väl längtat så mycke efter att få väga mig som nu. Vill att det ska bli Tisdag, vill ha bekräftelse. Vill kunna känna mig lugn. Blir jobbiga dygn fram tills jag får svar :-(

Nu blir det att lägga sig och se film med min älskade familj :-)

Gomiddag!

Har just kommit hem efter att ha varit i Trollis och hämtat Magnus och Mattias som har varit i skogen och hämtat hem några träd. Kom lagom upp till maten var klar och det doftade så gott. Det gick bra trots allt, jag satte mig med en kopp kaffe medans de andra åt. Och när min älskade pappa sa att det på nåt sätt syntes att jag har gått ner så glömde jag bort matlukten och att jag var hungrig :-) Tack pappa, du gjorde min dag.

Idag vet jag inte riktigt hur det blir med motion, kanske blir det lite hoppande till musik ikväll. Det återstår att se.

Det blir ju så klart att se finalen av melodifestivalen här ikväll. 

Hoppas ni alla har en bra dag.

Freeeeeedag!

Nu är det kvälla och snart dags för Lets Dance. Ska lägga mig och bara myyyysa till det. UTAN Fredagsmys :-(
Men det får gå det också :-) Blir en vaniljpudding till kvällsmat.
Vi har hållit på med veden i Trollis hela dagen, känns så bra att göra nåt aktivt. Helgen blir för övrigt bara lugn. Nu är jag verkligen nyfiken på vad vågen visar på Tisdag, jag får ge mig till tåls. Hoppas det inte är långt kvar till det första delmålet.

Nu önskar jag er alla en riktigt bra kväll, för det ska jag ha :-)

Morgon!

Nu sitter jag här med en flaska vatten efter att ha gått en runda på 6 kilometer. Och idag gick jag FORT. Musik i örona och bara fokus :-) Svetten bara spruta. Känns ändå så härligt efteråt. Magnus har ont i sina axlar idag så det blir vila från skogsjobbet idag, så tar vi nya tag imorrn med det. Därför kände jag att det var extra viktigt att jag skulle göra nåt "krävande". Mitt mål är att göra NÅT aktivt varje dag fram tills jag läggs in, och det ska ju inte vara nån omöjlighet.

Nu ska jag ta och fixa lite här hemma, sen blir det att ta det lugnt innan mötet på skolan.

Så var också denna dagen gjord.

Vi åkte upp till Trollis direkt efter att ha lämnat Dennis på skolan i morse. Vi jobbade på bra och hann med en himla massa. Samma visa blir det imorrn. På eftermiddagen ska vi på möte i skolan med Dennis fröknar och en kvinna från Habiliteringen.

Jag har ju som sagt haft fruktansvärt ont i fötterna, så idag avstod jag från promenad. Därför kändes det extra bra att jobba med veden för jag har iaf varit igång med nåt aktivt. Däremot blir det nog en promenad imorrn kväll.

I eftermiddag/kväll har det sugit extra mycke i mina tarmar, har varit jätte hungrig och nära på att ta nåt att äta. Droppen var ju dock att jag har bakat bröd ikväll, och det doftar ju så ljuvligt. Jag vet ju hur gott det är med nybakt bröd som är lite ljummet med smör och ost. MEN.....jag har klarat mig ytterligare en dag. Jag börjar se framemot Tisdag då jag ska till diabetestanten och väga mig mm.

Nu blir det sängen här, så man orkar vara aktiv imorrn :-)

Ont i fötterna och migrän......

I morse när jag vaknade så funderade jag verkligen på om jag skulle gå långrundan på 1 mil, eftersom jag hade ont i fötterna. Men efter frukost shaken och efter att ha pratat med mitt promenadsällskap så bestämde jag mig för att gå ändå. Sagt och gjort, vi pinnade iväg i raskt takt och efter ett par kilometer tänkte jag vända tillbaks hem, för det blev bara värre o värre i fötterna. Jag bet ihop trots allt och fortsatte, ja hela vägen faktiskt. Jag kunde knappt röra mig efter hemkomsten :-( Ville bara lägga mig o vila och tycka synd om mig själv. Men jag kunde inte, hade tid hos jobbcoachen och hann inte mer än hem o vända innan jag var tvungen att åka in till Emmaboda och träffa henne.
Sen var det lagom efter det att hämta Dennis på skolan. Hem efter det och ÄNTLIGEN stupa i säng. Tog av mig strumporna för att kolla läget på mina fötter, och OJ vilka blåsor :-( Det var så skönt att bara få lägga sig raklång och vila. Dessvärre fick jag efter bara nån halvtimma migrän på köpet :-( Riktigt illa alltså. Som tur är så hade Magnus med sig en migränspray åt mig från mamma, eftersom mina var slut. Det lättade efter några timmar men är fortfarande "öm" i skallen.
Imorrn tror jag inte det blir nån promenad, iaf inte 1 mil. Kanske blir det runt sjön nåt varv, återstår att se. Magnus vill ha med mig upp till Trollis och jobba med veden, och det funkar ju lika bra det :-)

Men nu blir det att ta min sista Modifast för idag, vaniljpudding med kanel :-) Sen väntar lite tevetitt i sängen.

Träningsvärk!

Ja, det har jag idag. Men inte så illa att jag inte kan röra på mig. I förmiddags blev det en promenad runt sjön med en väninna. Sen gick vi hem och drack en kopp te och pratade lite skit :-)

Hämtade Dennis på skolan och gick sen ett varv runt sjön igen :-) Och precis när vi kom hem så ringde Magnus och frågade om vi ville komma och möta honom på Trollis vägen. Sagt och gjort, vi hade inte ens hunnit klä av oss....så det var bara att pinna iväg igen. Så ja, det har nog blivit en 7 kilometers promenad idag iaf :-) Imorrn bitti blir det milarundan med väninnan och hennes vovve. Känns skönt att ha kommit igång med att röra på sig.

Imorrn ska jag även till jobbcoachen. För övrigt har dagen flytit på bra, är inne i ett bra stim nu :-)

Snart är det lite kvällsmat och läggning av Dennis. Efter det blir det film med min älskade make :-)

OCH....jag hoppas få sova inatt, för det vart ju inget förra natten heller :-(

Sjuuuuukt trött!

Som rubriken lyder så är det just så jag känner. Tack vare knappt nån sömn förra natten så sitter jag nu här och känner mig nästan sjuk. Jag är tung i huvet, känner mig full och sluddrar. Beror väl delvis på smärtstillande också.

Men dagen har varit kanon, vi gick en riktigt lång promenad i det vackra vädret. Lite öm i fötterna är man allt, men det känns säkert bättre imorrn.

Har plockat lite här hemma också, Dennis fick nya gardiner i sitt rum. Ska se om jag orkar fortsätta imorrn med diverse bestyr.

Men nu blir det sängen och förhoppningsvis en bra natt med mycke sömn.

Uuuunderbar dag!

Efter frukost åkte vi upp till Trollis (där mina föräldrar bor) Vi tog traktorn och åkte ut till skogen för att hämta stockar (träd) som Magnus fällt innan. Därefter tillbaks för att såga upp och klyva veden. Vi fyllde också på ordentligt inne hos föräldrarna så dom slipper hämta ved ute på ett tag. Det eldas nämligen på 3 ställen, kakelugn, köksspis och panna....så det går åt en del såhär års. Och vi har haft en sån otrolig tur med vädret, har varit underbart idag. Solens varma strålar kändes och man är till och med lite röd om kinderna :-) Fler såna dagar tack. Så nu känner jag mig jätte nöjd och trött på ett skönt sätt. Kommer säkert kännas i en o annan kroppsdel imorrn, men den sorgen tar vi då :-D

Ikväll blir det bara lugnt som vanligt, vi ska väl se andra chansen....i brist på annat. Kanske blir det att tugga på lite gurka. Dagens krävande arbete gör sig påmind och jag känner att sopporna inte räcker till idag. Men gurka består ju nästan av bara vatten så det är ingen fara, jag tar dessutom bort skalet.

Ha nu en riktigt bra kväll, för det ska jag/vi ha :-)

God morgon!

Har inte blivit så många timmars sömn inatt, ändå känner jag mig ganska så pigg och utvilad. Tröttheten kommer väl smygande sen på eftermiddagen antar jag.

Väntar på att Magnus ska vakna här, då blir det frukost (om jag nu kan vänta med min). Jag tror inte det har hänt förut att jag har tagit pudding till frukost, kanske nån gång....jag ska iaf göra så idag. Eftersom vi ska till Trollis och jobba med ved så tänkte jag att det kanske håller mig "mätt" lite längre. Det är plusgrader och blött idag, hoppas den sista snön försvinner.

Önskar alla en bra Lördag :-)

Jahopp.....

Dagen har rullat på trots allt. Men jag sitter här med flaskan, det börjar bli en riktig vana nu. Jag som har varit så dålig på att dricka vatten innan.

Tack Anki för all din uppmuntran och peppning, det betyder jätte mycke för mig. Och precis som du säger, så borde jag aktivera mig med nåt......det sa Magnus också i morse. Men jag orkar ju inte ta för mig nåt :-( Men jag borde, och jag ska verkligen försöka komma igång med nåt efter helgen. Har funderat på scrapbooking ;-) 

Ikväll blir det Lets Dance här, en riktigt lugn kväll. Fredagsmyset kommer att bestå av Modifasts vaniljpudding....eller choklad, har inte riktigt bestämt mig ännu.

Önskar alla en toppentrevlig kväll.

På bilden intar jag en shake :-)


Har liksom tappat räkningen.....

Dagarna rullar på och jag fortsätter att KÄMPA med flytet. Hungrig som en varg idag, sitter här med vattenflaskan i vanlig ordning. Ibland önskar jag att man kunde sova bort tiden.

Har varit på arbetsförmedlingen idag, skrevs in i jobb & utvecklingsgarantin. Min handläggare var sjuk så det blev ingen vidare planering. Men jag skulle få en kallelse om ett par veckor igen.

Jag tycker att dagarna för övrigr går väldigt sakta....antar att det är för att jag är hungrig och bara tänker på mat :-( Man borde bo isolerad vid såna här tillfällen.

Nä, jag tror det blir siesta nu.....

Nionde....

Åhhhhh, vad jobbigt!! Stekte hamburgare åt Dennis förut och gjorde i ordning med bröd. Suck vad det doftade gott. Idag är jag verkligen HUNGRIG! Har 2 Modifast kvar idag, men ska försöka dra ut på tiden så länge som möjligt.
Fick också brev idag om att mer "mat" finns att hämta. Blir nog dock inte förrän imorrn eftersom jag har sån migrän idag och inte orkar ge mig iväg. Blir enformigt med choklad idag.
Ska se om lite kaffe kan underlätta migränen. Och få i mig en massa vatten.
Magnus har värk idag och har sovit hela dagen. Dennis är den som är oförskämt pigg, tur det :-)
Näpp, kaffe var det!

RSS 2.0