Huvudvärk!

En massa smärtstillande har intagits idag....utan större förbättring :-( Så nu provar jag med nåt annat, att sova.

Natt natt.

Redan??

Alltså, hur i hela friden kan en helg vara över så snabbt? :-( Det har varit underbart och intensivt. Men alldeles för lite tid.

Och hur trött är man då? Jodå, så att......orkar knappt hålla dom gröna uppe längre.

Dennis har blivit så förkyld över helgen så han blir hemma från skolan imorrn.

Jag ska på möte på jobbet imorrn....bara att försöka komma igång igen.

Natt natt.....

Norrköping nästa!

Hade en underbar dag/kväll med svärmor igår. Synd bara att hon är sjuk, hoppas hon snart är bra igen. Nu är vi on the road igen, snart ankommer vi Norrköping. Först ska vi träffa Anki, sen blir det lite handling. Slutligen ska vi träffa moster med familj för att ta oss till deras stuga där vi ska träffas allihopa, en moster till, syskon, syskonbarn och föräldrar :-)Ska bli jättekul.....hoppas jag blir lite gladare igen. Det är jobbigt att vara nere :-(

Till råga på allt så är det en strålande dag med sol, man blir på bättre humör. Magnus övningskör för fullt, jag får aldrig köra bil numera :-) Men det är ju bra att han tränar.

Nu svänger vi av mot Norpan....dags att sluta.

Ha en bra dag alla.

På väg!

Nu har vi passerat Vetlanda, allt har gått jättebra hittills. Eva som vi har med oss bjöd på kaffe och mackor av hembakt bröd. Bara sååååå gott. Nu håller man sig några timmar igen :-)
Första anhalten blir svärmor, ska bli skönt och roligt att spendera tid med henne.

Imorrn ska vi träffa Dennis mammas moster. Ska också bli jättekul :-) Sen på kvällen blir det släktträff.....blir en innehållsrik helg :-)

Känns coolt att kunna sitta här i bilen och skriva ett blogginlägg :-) Kör med det mobila bredbandet och det funkar kanoners :-)

Släktträff!

Imorrn bär det iväg mot Motala. Ska spendera tid med svärmor fram till Lördag morgon då vi ska vidare till Norrköping. Det vankas släktträff på Lördag kväll.

Jag önskar bara att jag vore lite mer psykiskt stabil just nu. Kanske blir jobbigt när man mår som man gör, men vi får hoppas på att det blir bra. Hur som helst så ska det bli mysigt att träffa nära och kära.

Pratade lite kort i telefonen med min läkare igår, vi bestämde att jag ska komma dit den 2 September. Jag hoppas det går vägen, men väntar fortfarande med att berätta tills jag vet mer.

Kanske blir nåt blogginlägg under helgen, vem vet? :-)

Tom!

Det är vad jag är just nu. Nånting hände men jag vet inte vad. Svart blev det iaf. Vet inte om jag orkar hålla bloggen i schack nu på några dar, men ifall inte så vet ni varför.

Jag återkommer så fort jag känner och orkar.

Det händer en massa nu

Oj, vilken dag det blev. Först hade vi möte med Sonja på förmiddagen, sen med Clas och Elisabeth på eftermiddagen. 2 personer slutade jobbet idag, och det känns vemodigt. Men vi får försöka överleva ändå.

Imorrn börjar Dennis äntligen skolan, som han har tjatat :-) Jag har tagit ledigt från jobbet för att få vara med vid detta ögonblick. Ska bli så spännande :-)

Jag har även telefontid med läkaren imorrn, som sagt.....mycke som händer nu.

Nu ska jag surfa runt lite innan det är dags för John Blund.

Ont!

Ja, det är inte mycke att orda om. Jag har en fruktansvärd ischias smärta just nu :-( Det blev en lång dags jobb och en hel del att göra.

Tur att det bara är möten imorrn. Då får man vila kroppen men inte hjärnan.

Nu väntar en varm och skön säng :-)

Bloggtomt

Ja, idag blev det så :-( Har gått som en zombie mest hela dan.

Imorrn är det jobb som gäller, så ska bums i säng nu.

Segare än segast

Blir inte många rader nu inte. Jag är såååååå trött o bara längtar till sängen. Dagen har flytit på som den ska på jobbet, med vissa undantag.

Kvällen har varit underbar hos mamma och pappa, där även två av mina bröder var och 2 andra vänner.

Imorrn blir det på sin höjd att tvätta lite, men annars ta det lugnt. Söndag blir det att jobba, så kan vara skönt med lite slapp imorrn :-)

Natti natti.....

Kaos

Ja, det är vad det är i mitt huvud idag :-( Bara såååååå mycke som händer just nu, mycket av det på jobbet. Många frågor finns det som måste besvaras. Man mår inte bra av ovisshet. Inget vidare med stress och oros mage. Hoppas att det redan om 1 vecka känns mycke bättre.

Men jag är glad också. Ni vet ju att jag har väntat på att bli kontaktad av min läkare. På Tisdag nästa vecka har jag en telefontid med honom...äntligen. Om allt går bra då, så kanske jag avslöjar min "hemlighet" :-) Finns ju en anledning till varför jag vill ha kontakt med läkaren.

Imorrn är det jobb, dock inte sista dan denna veckan. Ska nämligen jobba på Söndag också.....kommer nog bli kul :-)

Nu blir det nattspruta här, sen närkontakt med kudden :-)

Lång dag

Usch vilken dag! Äntligen är den slut och jag kan snart lägga mig och försöka få lite sömn. Imorrn väntar jobb och möte med en av firmatecknarna hos oss.

Värken är smärtsam :-( Blir dopning inför natten.

Nu.....natt natt.

Vilken natt :-(

Haft en sån fruktansvärd ischiasvärk inatt, så det har inte blitt många timmars sömn :-( Blir hemma från jobbet och vilar idag. Ska försöka kurera mig med massage och värme.

Min handläggare på AF ringde igår morse igen som sagt. Hon hade verkligen tagit åt sig av mitt "arga och besvikna" mail. Hon bad om ursäkt och var from som ett lamm :-) Jag behöver inte ens gå dit för att skriva under papperet, hon skickar hem det ist.

Som sagt, blir inte många knop idag. Men nu blir det iaf frukost.

Uppe igen

Idag var ytterligare en sån morgon då jag gärna kunnat ligga kvar i sängen. En del sömnproblem har infunnit sig inatt.

Snart dags att bege sig mot jobbet, ska hämta leverans från Fenix idag me :-) Så det blir såndär god doft i heeeeela bilen igen.

Hoppas ärligt att denna dagen går fort.

Min handledare på AF ringde igår morse, jag skulle komma dit på em och skriva under ett papper. Men när jag kom dit så satt hon i möte. Hon hade INTE nämnt om nåt möte i telefonen. Jag kunde inte vänta kvar för då hade jag missat min buss. Jag skrev ett mail till henne på hur besviken jag var. Hon kunde ju ha lämnat papperet i receptionen *suck* Så jag är ganska säker på att hon kommer att ringa mig denna morgon också, och idag tror jag verkligen inte hon är så glad.....hehe. Men det bjuder jag på, idag iaf :-)


Slut i huvvet

Ja, precis så känner jag mig just nu. Är heeeeeeeelt slut efter dagens alla möten :-( Att sånt ska vara så jobbigt, tror man inte. Jag brukar kalla det för att jag får kramp i hjärnan.

Kvällen blir lätt, bara soffa och mys. Ska roffa i mig lite frukt :-) Jag är ju allergisk mot nästan alla råa rotfrukter och grönsaker, så tyvärr har jag inte så många sorter att välja på. Men det får gå ändå.

För övrigt så håller Dennis på att tappa båda sina framtänder uppe. Dom sitter jättelöst :-) Han tjatar om skolan nu också, bara 1 vecka kvar innan han börjar. Spännande för oss alla :-)

Nu blir det en gammal klassiker.....Göta Kanal :-)

Vecka 33

Japp, nu är det en ny vecka. Förra veckans bekymmer och problem läggs åt sidan :-)

Det har regnat inatt. Just nu är det uppehåll men mulet. Fläktar också, så förhoppningsvis är det inte alltför kvavt ute.

Magnus och Dennis snarkar fortfarande. Trots att jag känner mig relativt pigg idag, så hade jag ju inte haft nåt emot att ligga kvar i sängen :-)

Näpp, nu ska jag bege mig ut mot el busso :-)

Denna veckan närmar sig sitt slut

Kom aldrig iväg till brorsorna förut. Däremot fick VI besök, av pappa och mamma :-) Alltid lika underbart att träffa dom.

Nu är det bara några timmar kvar på denna veckan....sen väntar nya äventyr. Jag kan redan nu säga att dendär läkaren som skulle höra av sig förra veckan, aldrig hörde av sig :-( MYCKET beklagligt! Men jag skrev i morse ett nytt inlägg i mina vårdkontakter, och talade nu om att jag inte vill bli kontaktad av nån annan än just MIN husläkare. Så det blir ytterligare 1 veckas väntande.

Just nu är det en hel del olika saker vi väntar på faktiskt....kanske kommer det upp här vartefter?

Nu kallar sängen, vill vakna pigg och utvilad imorrn :-)

2 dar i rad

Har vi bara myst och tagit det lugnt. Det småregnar ute...sådär lätt. Ganska så skönt faktiskt.

Ska om ett tag åka in till 2 av mina bröder och hälsa på dom en runda. Se om jag kan få lite hjälp me datorn :-) Imorrn är det återigen vardag och dags för att åka till jobbet. Eftersom vi har stängt på Måndagar så blir det möten och städning i stället.

Få se om det kommer nåt mer inlägg ikväll sen.

Nu blir det fika :-)

Pyjamas

Det är skönt en sånhär dag att bara mysa i pyjamas en hel dag. Nattsömnen var inte den bästa, så skönt att slippa använda huvvet mer än vanligt :-)

Syjuntsträffen igår var jätte trevlig. Jag hade med mig mina pärlor, men dom förblev orörda. I stället fick jag hjälp att komma igång med en stickning, på en sjal :-) Tror den kommer bli fin när den väl är klar. Blir skön att använda när vintern kommer :-)

Ikväll blir det lasagenette till mat......ska bli gott. Annars blir kvällen bara lugn och mysig förhoppningsvis.

Fredag!

Mmm, det är nåt speciellt med helg ändå :-)

Ska snart iväg o jobba för sista gången denna veckan. Hoppas och tror att denna dagen kan gå fort. Idag är det riktigt blött ute, kommer såna enorma skurar emellanåt.

Ikväll ska mamma och jag iväg till ett par tyska vänner, dags för "syjunta" Jag tror det får bli lite pärlande för min del :-)

Nu blir det morgonbestyren och sen iväg.


Hemska människa!

Ja, det är min handläggare på AF jag pratar om. Känslokallare människa får man leta efter. Men jag tyckte jag var duktig på att skärma av mig idag och gjorde allt för att inte släppa henne för nära. Vi ska träffas i mitten av September igen, en bit dit tack o lov :-) Fick fruktansvärt god mat hos mamma och pappa idag. Mamma hade gjort en köttgryta, det bara smällte i munnen. Kvällen har varit lugn, vi har sett Indiana Jones. Imorrn är det jobb som gäller igen, men sen är det helg :-) Kudden kallar :-)

Typiskt

Det är alltid samma visa. När man FÅR sova på morgonen, då KAN man inte sova :-( Men men, känner mig betydligt piggare än igår iaf. Det är strålande sol idag och bara det gör ju sitt :-)

Nu blir det frukost här, sen iväg vartefter för att sedermera ha möte på AF. Min handläggare och jag drar inte alltid jämt, så får se hur det blir.


Hemma efter en lång dag

Och det är SKÖNT kan jag säga. Kan nästan lova att det blir tidig sänggång ikväll. Jag riktigt längtar efter att få slå ihop mina gröna. Och det bästa av allt är att jag inte behöver ställa klockan imorrn bitti. Jag ska inte iväg till jobbet på morgonen, i stället ska jag på möte på arbetsförmedlingen med min handläggare och coach. Får väl se vad som kommer fram där. Hoppas jag slipper bli arg och besviken, som jag brukar vara/bli när jag går därifrån.

Nä, nu blir det soffmys här :-)


Öhhhh

Om jag var trött igår, så vet jag inte vad jag är idag?????? Jag tillhör den som ALDRIG brukar snooza, men det gjorde jag idag ........2 gånger till och med!

Ska hämta leverans på bageriet idag innan det bär av till jobbet. Så det kommer att dofta ljuvligt i bilen på vägen in idag :-)

Fick lite massage igår för min ischias, kanske är det något bättre. Men drygt att ha det såhär :-(

Nåja, får hoppas denna dagen flyter på ändå.


Missmodig

Vilken dag det blev *suck* Jag är duktigt trött i både hjärna och kropp.

Har inte så mycke att tillägga ikväll egentligen. Jag känner missmod för att jag inte hört av läkaren ännu. Jag kanske ska sluta vänta, bara låta det va. Ja, jag tror jag gör så.

Nu blir det bara slapp framför teven, sen sängen vartefter.


Steeeeeeeeeeeeel!

Usch och fy för att vakna såhär stel och med ischias värk :-( Inte kommit iväg till jobbet.....måste mojjna till först. Så det får bli ett senare tåg in idag. Skönt att det inte blir så lång arbetsdag idag då.

Nu ska jag äta frukost och sen blir det en varm dusch för att mjuka upp lederna.

 


Mina gröna är trötta!

Kvällen har varit lugn här. Vi har sett allsången på Liseberg med Lotta. Ett lagomt Måndags nöje :-)

Jag har en fruktansvärd ischias värk :-( Undrar om det är en kombination av att jag är otränad och efter städningen på jobbet idag. Får se hur det känns under natten och imorrn. Hoppas kunna få sova iaf, jag är helt slut. Tänk vad en liten promenad kan göra :-)

Så för idag så är det natti natti som gäller.


Superbra känsla!

Då har jag precis kommit in efter att ha gått en promenad med mina stavar för första gången, som jag fick i present för 2 år sen. Jag fick med mig Magnus och Dennis också......och Dennis var väl den som sprang fram av oss :-) Nu sitter jag här med en vatten flaska och kan konstatera att det var jätteskönt och jag ser redan framemot morgondagens promenad.

Ingen läkare har ringt idag, men som sagt....veckan har bara börjat.

 


Paus!

Sitter på jobbet och har tagit mig en paus :-) Köket och kundtoaletten är klar, nu är det bara resten kvar *L* Så det finns gott om tid, skönt att slippa stressa. Våran frys här på jobbet har pajjat, så allt som var i den är förstört :-( Väntar på att vaktmästaren ska komma och titta på den.

Städpatrullen redo!


Morrn!

Ja, så var det då dags att gå upp igen. Jag är trött idag kan jag säga, mycket trött. Men det brukar bli bättre bara man kommit igång. Jag jobbar som sagt på ett spelcafé som caféansvarig tillsammans med en vän. Hon och jag ska STÄDA köket idag, det blir klorin från tak till golv. Inte världens roligaste sysselsättning, men den måste göras.

Jag hoppas på ett positivt samtal från min husläkare idag också. Men jag vet att det finns fler patienter än jag, så jag får nog räkna med att han kanske ringer en annan dag.

Idag är också dagen då jag börjar med schemalagd motion......hur nu det ska gå?? :-) Å andra sidan så är jag otroligt taggad denna gången, att jag hoppas på att lyckas.

Nu ska jag fixa lite här innan jag ska bege mig ut i regnet........ja inte för jag är så himla glad i värme, men regn är inget vidare det heller :-(


Ny blogg!

Då har man startat en ny blogg då. Bara det att den verkar så himla krånglig, så får se hur länge jag blir kvar. Behöver nog några dagar på mig att komma underfund me den.

Jag har iaf påbörjat en viktresa som jag vill dela med mig. Det kan även vara skönt att bara få skriva av sig. Kanske stötta och uppmuntra andra som sitter i samma sits?

Nu ska jag iaf se till att komma i säng så jag orkar upp imorrn bitti för att jobba några timmar.


RSS 2.0