Kristianstad!

Jag och Magnus befinner oss i Kristianstad just nu. Vi bor på ett vandrarhem där vi inte varit innan, men det lär upprepas. Vilket rum/hus! Så fint och fräsht, känns snarare som hotell. Det ingår till och med handdukar och sängkläder, allt är bäddat och klart när man anländer. Och det kostar endast 400 för oss båda :-) Bara så mysigt! Dennis är hos Kristian och Joel, jag tror han tycker det är jätteskönt att slippa oss.

På Måndag ska vi ha 2 möten på jobbet, sen bär det av till habiliteringen för att träffa Dennis doktor. Hoppas få hjälp med hans medicinering. På Tisdag påbörjar jag min sista vecka på jobbet, detta med väldigt blandade känslor.

Nä, nu blir det att hoppa ner i den sköna sängen här och zappa på teven :-)

Trött!

Ja, det är jag nåt vansinnigt idag :-( Håller på och tvättar för fullt idag. Ska även söka jobb...länsa igenom det som finns på ams. Sen ska det också handlas lite.

Magnus och jag åker till skåne imorrn och ska sova på vandrarhem 1 natt. Ska bli riktigt skönt. Dennis ska vara i Trollis hos Krille och Joel. Han tycker säkert att det ska bli skönt att slippa pappa och Mia :-) Ska bli riktigt kul!

Önskar alla en riktigt bra helg :-)

Senil!

Ja, den åkomman har jag också åkt på. Såg i efterhand nu att detdär om jobbet jag skrev om i sista inlägget, det hade jag redan skrivit om i inlägget innan. Rörigt värre. Nåja, ber om ursäkt för mitt förvirrande.

Orosmoment!

En ny vecka är här och jag har varit vaken sen 2 inatt. Är så mycke tankar som far i huvet om både det ena och det andra. Det är tur att jag är ledig från jobbet idag. Däremot ska vi till Kalmar med Dennis idag, till habiliteringen. Han ska träffa 2 olika sorters logopeder.

Min handläggare på AF ringde mig i Fredags och sa att dom inte kan förlänga min praktik på jobbet heller, så om inget annat händer så slutar jag där den 1 Okt. Känns riktigt jobbigt att behöva lämna nåt som man varit med och byggt upp själv från grunden. En stor besvikelse ska ärligt erkännas. Men men, det är bara att ta nya tag och se vad som dyker upp…..eller inte.

Igår låg jag med migrän precis hela dagen. Magnus var iväg och fiskade, så jag och Dennis var bjudna till mamma och pappa på lunch. Hann inte mer än dit förräns jag kräktes. Jag fick iaf i mig lite mat, sen var det bara hem o lägga sig igen. Tror jag har mycke lättare för att få migrän och andra åkommor nu när jag känner mig mer pressad iom jobbet och så. Får försöka att inte hänga upp mig och ta en dag i taget, nåt jag är väldigt dålig på.

Nä, jag ska nog lägga mig en stund nu…….om inte annat så bara för att räta ut mig lite. Klockan ringer kl. 06


Slarvigt!

Nu var det fleeera dar sen jag skrev sist :-( Men ärligt talat så har jag inte varit riktigt på humör. Varit en jobbig vecka med mycke tankar. Haft migrän och dåliga nätter utan sömn. Skönt är det iaf att det är helg. Blir att mysa med familjen och försöka orka städa/tvätta.

Min "praktik" på jobbet går ut den 1/10 och det börjar kännas jobbigt och ångestladdat att behöva lämna nåt som man själv varit med och byggt upp. Men men.....bara att gilla läget.

Skulle ringa kirurgen idag me för att fråga om min remiss men telefontiden var slut, så jag får ringa på Måndag i stället.

Får se om jag uppdaterar nåt mer under helgen.....chiao :-)

Familjedag på jobbet

Ja, det blev verkligen lyckat. God mat och trevlig stämning. Jag provade på spel jag knappt visste att vi hade. Blev beroende av Lips (typ karaoke med xbox) Dansmattorna var inte alls tråkiga dom heller :-) Och vilken motion sen! Jag var heeeeeeeeelt slut och svettig efter att ha hållt på ett tag. Hålla på med det några gånger i veckan så går man säkert ner i vikt. Roligare än att springa i motionsspår också, hehe. Kanske blir det att satsa på en sån investering?

Idag är det underbart väder ute, dörren står öppen och in kommer skön frisk luft. Jag hör fläkten i köket som ska suga upp ångan som kommer från dom grytor som puttrar på spisen. Blir hederlig köttgryta idag med ris. Doftar ljuvligt, hoppas det smakar likaså.

Känner mig glad idag, en skön känsla. Hoppas den håller i sig.

Nu ska jag duka, så ska vi snart sätta oss till bords :-)

Helg!

Nu är det så äntligen Fredag och helg igen. Jag har redan hunnit köra ett par maskiner tvätt sen hemkomsten från jobbet. Det gäller att vara effektiv för att hinna med det man ska.

Imorrn har vi familjefest på jobbet. Ska bli väldigt trevligt. Jag och min kollega Anna har ansvaret för utsmyckningen. Så våra familjer ska åka lite tidigare för att fixa med dukning och så.

Vi ska även sova hos mina föräldrar i helgen för att passa hus och hundar. Så denna helgen kommer nog att fara iväg med ett rasande tempo.

Önskar alla en toppenbra helg, så uppdaterar jag så snart jag kan igen.


Slut som artist!

Kan redan nu säga att detta inlägget inte blir många rader. Jag är sååååå slut i hjärnan, mentalt har jag inte mycket att ge just nu. Mycke som är ovisst och framtiden oroar.

Vill iaf berätta att gårdagen var underbar. Vi var 6 personer från jobbet som var i Blankaholm. Vi fick åka en tur i skärgården med en gammal båt :-) Gissa om jag njöt?

Imorrn är det jobb igen. Jag skulle behöva vara ledig nån dag för att hinna med allt som ska göras.

Nu blir det iaf sängen här.

Mitt avslöjande!

Nu ska jag ta och avslöja/berätta om min plan. Jag har beslutat mig för att göra en gastric bypass operation. Min husläkare har skickat remiss till kirurgen, så nu är det bara att vänta. Och det kan ta tid. Jag har alltid varit LIVRÄDD för denna operation, men nu har jag läst så mycke jag kunnat på internet om den. Jag har till och med sett en film på hur det går till. Kan inte påstå att min rädsla har gått över men jag är MOTIVERAD. Orkar inte ha det såhär längre. Tänk att hela tiden vara rädd för att sätta sig i plaststolar för man tror dom ska vika sig, att inte kunna åka attraktioner på Tivoli för att man är för tung ( jag älskar nämligen att åka attraktioner ),att inte kunna  köpa kläder hur som helst, att inte kunna åka pulka, att inte kunna gå på badstranden utan att skämmas ihjäl, att ha diabetes och andra hälsoproblem. Ja, listan kan egentligen göras hur lång som helst.

 Jag vet att livet efter operationen inte är någon dans på rosor. Man kan aldrig mer äta som man gjort innan, 1 köttbulle och en halv potatis så är du mätt. Man måste resten av livet proppa i sig vitaminer för att få i sig dom tillskott man behöver. MEN, jag är då helt säker på att dom positiva delarna kommer att väga upp dom negativa.  Det värsta just nu är att jag inte har nåt tålamod L Jag vill att det ska hända nu……NU. Men jag får snällt vänta, vänta och VÄNTA. Varför måste det då bli såhär drastiskt, att man måste ta till med operation? Jag har i många år försökt ut och in att gå ner i vikt. Både med hjälp av mat, motion och till och med tabletter. Det finns ett koncept jag gillar, det är Viktväktarna. Klart man går ner i vikt om man följer dom  linjerna. Men så har vi detdär med karaktär och självdisiplin under längre tider, jag och dom egenskaperna funkar dessvärre inte ihop. Därav själet till detta beslutet med gastric bypass.

Det kommer att bli en jobbig tid med väntan, för att inte prata om hur jobbig tiden efter operationen kommer att bli. Behöver allt stöd jag kan få från alla håll och kanter. Kommer att hela tiden uppdatera här på bloggen om hur det går och vad som händer.


På Jobbet......

Längtar hem....vill ha helg :-)
Nån timme till så *L*

Fredag!

Ska snart åka iväg och jobba.....men sen är det helg :-) Ska bli skönt, även om denna helgen kommer att innehålla en hel del städ och tvätt.

Igår var jag hos min läkare som sagt, det var ett lyckat möte. Kommer att berätta mer om det under helgen, känner mig liiiiiite stressad nu :-)

Önskar alla en bra dag.

Ny månad!

Jaha, då var hösten här. En underbar höstdag idag. Synd bara att jag mått så fruktansvärt dåligt. Smärta i både rygg och mage, beror antagligen på min urinvägsinfektion.

 Imorrn ska jag äntligen till doktorn, visserligen inte för den sakens skull men ska passa på att ta med mig ett nytt pissprov för att kolla. Hoppas isf få penicillin imorrn så jag blir av med detta.

Annars hoppas jag på andra positiva besked på mitt läkarbesök imorrn. Jag vill så gärna.

Jag jobbar kväll i morgon också, hoppas jag klarar av det.

Nu blir det familjemys, sen tidigt i säng.

RSS 2.0