Den åttonde dagen och en ny vecka.....

Jag är så sjuuuuukt trött idag. Tror det beror på att mycke spänning i kroppen har släppt. Jag tog en tupplur i eftermiddags men det blev nog bara värre.

Dagen har för övrigt flytit på bra, hänt en del. Orkar dock inte skriva om det idag, får bli ett inlägg om det imorrn.

Nu ska jag lägga mig och slå ihop dom gröna :-)

Sjunde dagen.....

Idag har det gått bra måste jag ändå få säga. Kanske inte fått i mig all vätska jag ska, men ska försöka få i mig en halv liter innan läggdags.

Jag är trött, borde inte va problem att sova......men vi får se. Nervös för imorrn, ingen aning om hur saker och ting blir. Hoppas få mer klarhet i morgon.

Men nu väntar bingen.

Sjätte dagen.....

Katastrofal! Ja, just så har jag upplevt denna dagen :-( Men vet ni? I morgon är en ny dag, då tar jag nya tag. Jag är riktigt riktigt trött, hoppas få sova hela natten.

Nu drar jag täcket över mig och önskar att denna dagen mestadels vore ogjord.

Natti natti!

Femte dagen....

Igår var en speciell "ätardag". På resande fot var det extra viktigt att tänka på alla grejor man skulle ha me till mina shakes :-) När vi var i Kalmar så var det dags för lunchen. Medans Magnus gick in på en mack och köpte korv så satt jag kvar i bilen och skaka chokladshake :-)
Resan gick så otroligt bra och snabbt, aldrig förut gått så snabbt ner. Och det ska tilläggas att hastigheten hölls :-) Vid 17 tiden anlände vi Rejmyre och våra underbara vänner. Det var så härligt att få träffa dom igen och bara få skratta, ventilera. Jag hoppas inte det dröjer lika länge till nästa gång vi ses. Summa av dagen = UNDERBAR.

MEN det finns trots detta tankar, orosmoment, förvirring, beslutsångest om diverse saker. Jag måste ta ett beslut innan Måndag.

Sitter nu hos moster och har sovit ganska bra inatt, trots madrass på golvet. Magen kurrar och jag känner mig hungrig. Ska för första gången prova att ta en pudding till frukost, kanske håller mig mätt längre. Bara tagit sån till kvällen innan. Kan va intressant att prova.

En jätterolig grej förresten, är att jag på dessa 5 dagar har gått ner. Jag vet inte hur mycke, för vi äger ingen våg. Men när jag skulle klä på mig igår morse så kändes det helt "annorlunda". Kläderna satt liksom inte åt :-)

Näpp, nu blir det frukost......ha en bra dag :-D

Fjärde dagen......

Är så trött om kvällarna att jag inte orkar blogga :-( Men gårdagen gick oväntat bra. Jag var mycke lugnare, det det gäller matbiten. Var inte alls så sugen på allt möjligt som jag varit innan. Däremot är det lite annat som just nu gör mig helt slut och ledsen. Jag hoppas det löser sig snart.

Just nu är vi på väg till Norrköping/Rejmyre. Ska äntligen få träffa våra gamla grannar, som jag saknat så mycke. Inatt ska vi sova hos moster och imorrn hämtar vi Dennis och åker hemåt småland igen.

Magen kurrar, jag är HUNGRIG :-( Kan inte bälja i mig en massa vatten heller nu när vi åker bil. Då får vi stanna på pissepaus var femte minut :-S

Hur som helst, solen skiner och Sverige är vackert :-)


Tredje dagen.....

God morgon! Orkade inte blogga igår kväll, jag var ganska så slut och nere :-(
Dagen/eftermiddagen flöt på ganska så bra. Men kvällen var rena döden, jag bröt ihop igen. Man kunde vrida ur Magnus tröjja av mina tårar :-( Trots detta så har jag INTE fuskat en enda gång. Idag känns det hittills rätt ok, ska befinna mig i nåt som heter ketonfas nu. Alltså, det gäller att variera smak på shakerna för att klara ut det hela. Jag har ju bara 2 smaker. det är vanilj och choklad. Däremot så ser jag till att variera med kryddorna kanel, kardemumma och ingefära. Jag måste ändra strategi för mitt vattendrickande också. Skrev om det på ett forum igår och många varnade för vattenförgiftning. Så idag kämpar jag med vattnet....fast på ett annat sätt.

Ute faller snön och jag är ganska så trött på den :-( Trots att jag har svår pollenallergi så ser jag framemot lite vår och sol :-) Men det ser ut att dröjja i nuläget.

Hoppas ni alla har det bra? Jag vill passa på att tacka alla för ert pepp och stöd, det behövs mer än nånsin kan jag bara tala om.

Andra dagen.....

Idag hände det.....jag bröt ihop totalt. Grät som ett barn :-( Bara sååååå hungrig och sugen på mat! Magnus gjorde potatismos och köttfärssås, det luktade så gott. Men jag lyckades stå emot, tack vare all pepp och stöd. Jag har fått i mig alla Modifast och allt vatten jag ska för idag.
För övrigt så fortsätter jag att frysa, springa på toa och ha ont i magen :-(

Annars har inte mycke annat hänt idag, var och hälsade på vännen Anna på förmiddagen. Och ikväll har vi varit hos mamma o pappa en sväng.

Jag hoppas verkligen det känns lättare imorrn, med det mesta.

Nu blir det iaf sängen här.

Första dagen snart avklarad.....

Idag påbörjade jag som sagt mitt flyt inför operationen. Till frukost blev det en vaniljshake med kanel. Till Lunch och middag blev det chokladshake. Och snart ska jag ta min sista "måltid" för idag, det blir vaniljpudding med ingefära. Emellan dessa måltider har det blivit en massa vatten, te och kaffe. Jag ljuger om jag säger att jag inte har varit hungrig, men det har funkat. Jag hoppas morgondagen flyter på lika bra. Jag har fått springa på toa hela dagen tack vare all vätska jag bäljat i mig. Jag fryser som en tok också :-( Och detta är bara början.......hur ska det sluta??
 

Kissnödig!!

Ja, hela tiden faktiskt :-( Det är ett himla rännande på toa. Vatten in, "vatten" ut. Inte ens en ölkväll springer jag så mycke på toa som jag gjort idag :-D

Nu sitter jag här igen med en stor kopp te, det värmer om inte annat :-)

Hur kunde jag bara glömma bort Söndagen?????????

Jag fick en dag extra att äta på. Jag fick ost & kex :-) Hur kunde jag som rubriken lyder, glömma bort Söndagen och tro att jag skulle börja flyta då? Nåja, ibland är det bra att glömma :-D

Men nu däremot, nu sitter jag här i största allvarhet. Har varit hos dietisten nu på morgonen och vägt "in" mig. Efter det dags för frukost, som bestod av vaniljshake med kanel i. Det var inte äckligt men tanken på att dricka det i 1 månads tid gjorde det hela lite jobbigare. Men men, den gick ner i alla fall. Har även fått i mig en kopp te, med smak av polkagris. Nu är det bara det jobbigaste kvar......att bälja i sig vatten. Jag måste få i mig 2½ liter vatten dagligen. Jag ska äta 4 påsar shakes/pudding om dagen. Har inte bestämt vilka tider detta kommer att ske på, men det löser sig väl.

Nu mina vänner......är jag igång i alla fall :-D

En massa gott kvar......

Ja men hur i hela världen ska detta gå???? Vi är barnfria och skulle mysa med en massa gott, extra eftersom det är min "sista" chans. Men vad händer? Jo, jag blev så mätt efter maten så nu orkar jag inget av dom andra grejorna vi skulle ha :-( Nu finns det en massa ost & kex kvar som jag ska frestas av *suck* En del av mig säger att jag kan vänta till Måndag innan jag börjar flyta, för då kan jag njuta av osten o det imorrn. MEN.....hur sugen jag än är så VILL jag börja flyta imorrn. Har liksom bestämt mig ju. Varför är jag då så kluven?? Gah!
Nu vill jag bara dra täcket över mig och önska att allt vore överstökat.

Buona notte.....

Sista dagen.....

Japp, idag är det sista dagen jag äter fast mat på drygt 2 månader. Hur ska jag tillbringa dagen? Vad ska jag äta? Vad ska jag unna mig? Så många frågor som flyger i huvvet :-( Förhoppningsvis får vi besök ikväll av ett par vänner. Vi ska äta och dricka lite gott.....men vad? Det enda som jag är helt säker på, det är sill och snaps :-) Har varit sugen på det länge nu och igår köpte jag hem sill. För inte kan man ju ta en snaps utan sill :-D

Imorrn börjar jag som sagt flyta och ska göra det i 1 månad. Jag ska äta 4 shakes/pudding (Modifast) om dan. Utöver det får jag dricka kaffe/the utan tillsatser. Och jag MÅSTE få i mig 2½ liter vatten varje dag. Hur ska jag klara detta? I en hel månad! Klart jag ska fixa det :-) Men inte utan blod, svett och tårar. Kommer nog spy galla ett antal gånger, bloggen ligger risigt till :-)

Jag har ju sökt jobb som en galning också, får se om det ger belöning. Igår ringde ett företag i Växjö och ville ha dit mig på intervju, så det är bokat nästa Måndag. Men jag är rädd, rädd för att dom får kalla fötter när jag ska berätta att jag har 1 månads sjukskrivning som väntar efter operation. Tycker detta är JÄTTE jobbigt :-( Jag vill vara ärlig och säga som det är redan från början. Inte mer än rätt tycker jag.

Igår åkte Dennis till sin mamma i Norrköping, så nu är det tomt och tyst här. Ska försöka uppskatta och ta vara på ensamtiden på bästa sätt.

Ute är det kallt men strålande solsken, lutar åt en promenad vartefter. Ska få undan lite disk och annat först.

Önskar alla en toppenbra Lördag :-)

På tillfälligt besök!

Ja, jag pratar om min energi jag haft idag. Har varit trött i flera veckor och inte orkat ta itu med nånting. Hemmet har förfallit :-( Men idag tog jag igen det med råge. Det är jättefint och rent hemma nu, verkligen skönt att ha fått i ordning. Haft sån ångest över det.

 Men nu sitter jag här, JÄTTE trött. Är hos en väninna över natten (barnvakt) Hade tänkt se en film nu innan jag lägger mig men tror inte jag kommer att orka hålla ögonen öppna.

Besöket på arbetsförmedlingen igår gav inte mycke, jag lyckades ännu en gång bli besviken på min handläggare. Vi ska träffas den 4 Mars nästa gång, jag pustar ut till dess.

Nu blir det natt natt och så hoppas jag barnen sover heeeeela natten ;-)

Nu är det bestämt!

Idag ringde en sköterska från kirurgmottagningen i Kalmar. Jag läggs in den 22 Mars och opereras den 23. Jag har ett datum, jag slipper undra. Nu är det verkligen snart min tur :-) Jag känner en inre harmoni, känns skönt.

Infon på AF i Tisdags kunde ha varit ogjord, den varade i 40 min. Vi fick lite papper, inget jag inte sett eller hört innan :-( Men jag gjorde min plikt och var närvarande iaf. Däremot blir det nog svettigare på Måndag då jag ska träffa min handläggare på tu man hand. Mina a-kasse dagar är snart slut och jag måste skrivas in i jobb och utvecklingsgarantin. Får se vad det innebär.

Min trötthet fortsätter, vill inte mer. Jag vill vara pigg och orka en massa. Men jag vet att den tiden också kommer.

Nu ska jag snart se utröstningen av veckans Lets Dance, sen väntar sängen.

Ny vecka...

Helgen var underbar men intensiv. Mitt brorsbarn hade vuxit och blir bara sötare o sötare :-) Och vilken vilding, man fick springa efter han hela tiden *S*

Idag är Therese här hos mig, vi sitter vid varsin laptop och pratar skit :-) Skönt att bara slappa och ta det lugnt. Idag finns inga planer, vi tar dagen som den kommer.

Kanske blir lite scrapbooking när Dennis kommit hem från skolan, få se om den kreativa andan kommer fram :-)

Imorrn ska jag till arbetsförmedlingen på gruppinfo om jobb och utvecklingsgaranti. Får se vad som sägs där, är ganska säker på att jag snart sätts på nån aktivitet :-( Inget emot det.....bara jag hamnar på nåt vettigt ställe.

Laddad!

Dennis och jag är vaken sen nån timme tillbaks, blir snart frukost. Sen bär det av upp till föräldrarna för att umgås med brorsan och hans familj som är på besök från Stockholm. Ska bli underbart att få vara FASTER idag och busa med charmtrollet :-)
Helgen kommer så att säga helt gå åt till att umgås med nära och kära, kvalitetstid kallar jag det för :-)
Var ju i Kalmar igår också, var inom lasarettet och vägde mig hos dietisten. Jag blev glad, hade gått ner 2 kg på drygt 1 vecka. Min enda förklaring till det är att jag var så sjuk förra veckan och inte åt som jag skulle. Men nu har jag ju redan påbörjat de kilon som ska ner innan operationen.....känns så bra :-)
Nu blir det frukost här....önskar alla en toppenbra helg.

Kvälla....

En fruktansvärd huvudvärk angrep mig i eftermiddags :-( Lite tabletter och vila gjorde  dock underverk. Klockan är endast 21 men det får ändå bli sängen snart. Vill vara så pigg som möjligt imorrn.

Fick på eftermiddagen också veta att min operation blir av antingen den 23 eller 30 Mars :-) Känns långt dit, men det kommer nog att gå fortare än man tror.

Tack Anki för dina uppmuntrande kommentarer, dom värmer och styrker mig. Kram till dig!

Sängen kallar......

Trött.....

Rubriken säger allt :-( Jag vet inte vad som har hänt? Jag är bara så trött och orkeslös. Finns så mycke här hemma som jag borde ta itu med men inte orkar.
Det får helt enkelt vänta tills jag är piggare.
Imorrn ska vi till Habiliteringen i Kalmar med Dennis. Jag ska också en snabbis inom dietisten och ta en specialvikt.
Helgen spenderas i familjens tecken. Min bror med familj kommer ner från Stockholm. Ska bli jättekul att få träffa dom igen. Även hans svärmor som är på besök från Riga :-)
Jag väntar fortfarande på samtalet från vårdplaneringen, inte fullt lika stressad.
Nu blir det lite siesta här.....ha det gott.

RSS 2.0