Försov oss....

Japp, det gjorde vi idag. Dennis vaknade vid 4 inatt och fick då sin tablett, och denna gången somnade han faktiskt om :-) Magnus vaknade 07.25 och Dennis brukar gå till skolan 07.30 Gissa om det blev bråttom :-D
Ville inte att han skulle missa idag, för de ska på utflykt till klasatorpet. Allt gick bra och fort så han kom iväg i tid iaf.
Jag har just duschat, vi ska alldeles snart åka till Emmaboda. Träffa diabetes tanten, ska bli intressant att se vad hon säger idag. Sen blir det att hämta medicin på apoteket, både till mig och lilleman. Därefter blir det en sväng till Trollis, dagens kaffe måste intas :-) I eftermiddag ska Dennis till frisören och bli fin i håret, det är han väl värd :-) Det är ju snart skolavslutning och då ska man vara fin.
Imorrn är det kirurgbesök, men det är då det :-)

Ha en bra dag alla.

Vad är det för fel på mig?

Ja, jag menar....jag kan ju inte hålla liv i bloggen :-( Blir så fruktansvärt besviken på mig själv. Vart är min lust? Var är min ork? Glädjen?

I Måndags var jag och tog prover inför mitt återbesök till kirurgen på Tisdag. Längtar egentligen dit för att få reda på om proverna har nåt svar på min trötthet. Jag ska också be honom kolla mitt blodtryck för jag har varit väldigt yr senaste veckan. Och på Måndag ska jag till diabetes sköterskan, så det är mycke kontroller nu. Men lika bra är väl det.

Dennis var iväg på läger i Onsdags - Torsdag. Det var första gången han var iväg "själv" nånstans över natten. Hans resurs person från skolan var med som tur är, annars hade Dennis inte kunnat gjort denna resan. Det var en grupp av hörselskadade som åkte till Gränna - Visingsö. Allt gick jättebra och han hade haft det så roligt :-) Är så glad att han kom iväg och fick uppleva detta.

Vi har idag städat och packat för fullt inför flytten. Vi fick dock reda på en tråkig sak ang flytten, den blir framskjuten :-( Hyresvärden hinner inte tapetsera klart den nya innan 1 Juni. Det känns lite surt, men hellre att den blir helt färdig innan man flyttar in än att det är halvdant. Men jag längtar, det ska bli så sjukt skönt med eget sovrum.

Helgen fylls med besök från Norrköping. Svåger och hans son kommer, ska bli kul att träffa dom igen. Vi har tänkt grilla imorrn om vädret tillåter.

Men nu blir det iaf sängen, för fyyyyyyy vad trött jag är. Sen fick jag magknip också......kanske fick i mig lite för mycke vattenmelon. Jag hoppas iaf det går över snart.

Önskar alla en toppenbra helg/ Natti natti :-)

Mitt i veckan.....

Sitter i pappas och mammas husbil och myser. Ute blåser det kallt idag, men solen är framme emellanåt :-)

Pappa och Dennis har varit ute och lagt nätet för första gången i år. Ska bli spännande att se ikväll om det har fastnat nån fisk på det :-)

För övrigt är dagen idag en sån fruktansvärd SEG dag, jag har ingen ork till nånting :-(

Jag har kört traktor idag, på VÄGEN :-D Gick riktigt bra också, hehe. Det blir nog fler gånger. Magnus håller på och plöjer upp ett potatisland. Vi provade för 2 år sen och det gick relativt bra så i år gör vi en repris :-)

Nu blir det lunch här.

Tror....

Kanske att jag börjar få tillbaks lite ork och motivation igen. Jag har iaf idag hunnit med både disk och tvätt. Jag spelar musik, sjunger med och blir himla danssugen. Det var längesen jag kände så. Ska försöka orka med ett danspass senare.
Jag brände mig i solen igår, har en riktig bonnbränna :-) Det är ju typiskt att man ska va så himla känslig. Får komma ihåg att jag ska smörja mig nästa gång jag vet att jag ska sitta ute. Magnus är i Trollis och hjälper pappa med båten. Jag ska hämta Dennis på skolan om 1 timme. Har också nu fått kallelese till kirurgen på återbesök. Ska dit den 31 Maj, 1 vecka innan dess ska det tas prover. Jag hoppas dom blir nöjda med mig. Själv kan jag inte låta bli att vara missnöjd. Jag önskar att jag skulle gått ner mer....men det kommer. Jag har ju inte mått bra, ska inte hänga upp mig på det. Utan nu gäller det att fokusera framåt och ta nya tag :-)
Jag har en längtan, en stark sådan......efter en hund. Det har vi hela familjen. Men Dennis måste få mera förståelse för hur man behandlar ett djur innan vi kan skaffa oss en familjemedlem till.
Nu ska jag ta mig lite kaffe här :-)

Morrn!

Nu är jag så trött på pollen att jag spyr snart. Jag blir så vansinnigt trött av all medicin :-( Man borde bo utomlands såhär års alltså.
Magnus är också sjuk, han har varit kass i magen i 2 dar men nu är det förkylning som hägrar. Dennis är den som är pigg av oss.....som alltid :-D
Han och jag har ätit frukost här precis och snart bär det av till skolan. Dom ska till biblioteket idag, så får se vad han kommer hem med för böcker i eftermiddag.
Det blir att tvätta lite, men annars inga större bravader.

Jahopp.....

Ja, vad ska man säga? Har inte skrivit på evigheter, inte mått bra. Jag är fortfarande väldigt trött, men ska göra allt för att försöka piggna till. Det är konstigt vad psyket spelar en spratt för att man inte mår så bra fysiskt :-( Det är så mycke på en gång liksom. Tur det iaf finns mediciner som lindrar en del.
Våren är här iaf och det är väldigt varma dagar just nu. Jag blir sjuk av pollena och trött av både allergin och medicinen.....så det är verkligen inte bara en grej i taget nu.

Dagarna går mestadels åt att vara hos mina föräldrar. Hjälper dom med diverse saker, just nu är det båten som ska avslutas så den kommer i sjön snart :-)

Dennis går i skolan och det flyter på lika bra som vanligt. Motionen lyser med sin frånvaro :-( Men jag hoppas den återkommer när jag piggnar till.

Nu ska jag få i mig lite vatten, sen ringa lite samtal.

RSS 2.0