Ont i fötterna och migrän......

I morse när jag vaknade så funderade jag verkligen på om jag skulle gå långrundan på 1 mil, eftersom jag hade ont i fötterna. Men efter frukost shaken och efter att ha pratat med mitt promenadsällskap så bestämde jag mig för att gå ändå. Sagt och gjort, vi pinnade iväg i raskt takt och efter ett par kilometer tänkte jag vända tillbaks hem, för det blev bara värre o värre i fötterna. Jag bet ihop trots allt och fortsatte, ja hela vägen faktiskt. Jag kunde knappt röra mig efter hemkomsten :-( Ville bara lägga mig o vila och tycka synd om mig själv. Men jag kunde inte, hade tid hos jobbcoachen och hann inte mer än hem o vända innan jag var tvungen att åka in till Emmaboda och träffa henne.
Sen var det lagom efter det att hämta Dennis på skolan. Hem efter det och ÄNTLIGEN stupa i säng. Tog av mig strumporna för att kolla läget på mina fötter, och OJ vilka blåsor :-( Det var så skönt att bara få lägga sig raklång och vila. Dessvärre fick jag efter bara nån halvtimma migrän på köpet :-( Riktigt illa alltså. Som tur är så hade Magnus med sig en migränspray åt mig från mamma, eftersom mina var slut. Det lättade efter några timmar men är fortfarande "öm" i skallen.
Imorrn tror jag inte det blir nån promenad, iaf inte 1 mil. Kanske blir det runt sjön nåt varv, återstår att se. Magnus vill ha med mig upp till Trollis och jobba med veden, och det funkar ju lika bra det :-)

Men nu blir det att ta min sista Modifast för idag, vaniljpudding med kanel :-) Sen väntar lite tevetitt i sängen.

Kommentarer
Postat av: Anki Lind

Nu får du ta och lugna ner dig och spara dina fötter. Ta veden imorgon och köp skavsårsplåster de hjälper bra. Se´n kan du säkert promenera torsdag eller fredag.

Kram.

2011-03-08 @ 22:38:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0